Aantrekkelijk allrisk verzekerd via Vakantievillaverzekering

Uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk verzekert u op allrisk basis bij vakantievillaverzekering. De verzekering brengen wij onder bij Hiscox, dé specialist in vakantiehuizen.

Heeft u een tweede huis in Engeland, Wales, Schotland of Noord Ierland? Dan hebben wij dé verzekering voor uw huis! Hiermee verzekert u niet alleen uw aansprakelijkheid, maar ook de inventaris en de opstallen (inclusief bijgebouwen en zwembad) van uw huis. Daarnaast is de fundering van uw huis meeverzekerd en schade aan uw kunst gedekt. Sluit deze verzekering van Hiscox direct af via Vakantievillaverzekering.nl!

Maak een berekening   ›

In geval van calamiteiten ondersteunt Hiscox u optimaal. Zo worden de kosten van vervangende sloten voor u betaald, als u uw huissleutel bent kwijtgeraakt. Daarnaast zijn uw reis- en verblijfkosten gedekt, wanneer u wegens problemen met uw huis naar uw vakantieplaats moet afreizen.

En als u van golfen houdt kunt u zonder zorgen deelnemen aan een toernooi in uw vakantieregio. Met de hole-in-one dekking bent u namelijk volledig verzekerd!

Uw voordeel

  • Scherpe premie
  • Uitgebreide dekking
  • Verhuur is meeverzekerd
  • Aansprakelijkheid als eigenaar gratis meeverzekerd

Alle landen